E-Incasso

 

 

 

 

E-Incasso: hét incasseren van deze tijd!

Elke ondernemer komt helaas een keer in de situatie dat een klant niet of te laat betaald. E-Incasso biedt dan uitkomst. Laat uw trage betalers over aan de experts, zodat u het meeste uit uw tijd kunt halen. Trage betalers zullen altijd blijven bestaan. Ze beïnvloeden niet alleen uw inkomsten, maar leggen ook veel beslag op uw tijd en organisatie.

Hoe lang wacht u nog, totdat de klant uw factuur betaalt? Uw geduld is nu echt op. Maar u hebt geen zin in ruzie met uw klant. E-Incasso staat in de startblokken voor het innen van uw onbetaalde factuur. Dat bespaart u tijd en geld. Want no cure no pay! 

E-Incasso van ICS' Advocaten & Juristen 

U kunt uw incasso-activiteiten eenvoudig zelf beheren en uitvoeren met behulp van ons online incassosysteem. Wij leveren maatwerk op basis van 100% No-Cure No-Pay. Geen extra kosten in de kleine lettertjes en geen onaangename verrassingen, maar duidelijke en transparante tarieven. Het uitgangspunt is dat de debiteur de incassokosten betaalt. Het is derhalve rendabel om relatief kleine vorderingen aan ons uit te besteden.

E-Incasso laat zich typeren als een "no-nonsense" organisatie waarbij een aanpak geldt van “Zeggen wat we doen en doen wat we zeggen”.

         Ervaar de waarde van E-Incasso

Met een jaarabonnement maakt u onbeperkt gebruik van onze incassodiensten. Zonder verdere kosten! Landelijke dekking!

 

Contact Snel naar

* contactgegevens

* routebeschrijving

* mijn vordering indienen

* mijn vordering betalen

* Online dossier